Folosim acele metode si tehnici de recrutare si selectie care dau rezultate in gasirea candidatilor potriviti in cel mai scurt timp.
Oferim o gama completa de servicii de recrutare:

Cautarea directa
Cautarea directa sau head-hunting, este procesul prin care consultantul impreuna cu clientul stabilesc lista de companii, de industrii/domenii in care se vor face cautarile directe, pentru gasirea candidatilor potriviti care nu sunt intr-o cautare activa pe piata, nu vor aplica la anunturile de angajare, dar care ar putea fi motivati de o noua schimbare.
 
Recrutare specializata
De-a lungul timpului am acumulat experienta in recrutare pentru o varietate de roluri, responsabilitati si functii, cu accent special pe recrutarea profesionistilor din domeniul Financiar, Tehnic (IT / Inginerie), Vanzari & Marketing.
Evaluarea competentelor profesionale si personale ale candidatilor.
Abilitatile profesionale si personale ale candidatilor si potrivirea acestora cu organizatia pot fi testate cu ajutorul unor instrumente adaptate la specificul fiecarui proiect in parte. 

Consultanta de afaceri
Consultanta referitoare la piața muncii.
Dezvoltarea metodologiei de recrutare in concordanta cu nevoile specifice ale clientului.
In cazul unor reduceri de personal putem oferi consultanta in cariera sau plasare a angajatilor disponibilizati.

Leasingul de personal
Serviciul de angajare temporara reprezinta o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru organizatii, prin intermediul caruia oferim personal pentru diverse domenii, pentru o perioada determinata.
In acest proces, specialistii nostri recruteaza sau preiau angajati temporari, ofera servicii precum salarizarea si administrarea personalului.