• ​În cadrul proceselor de recrutare personal pe care le desfășoară compania noastră Simplika Recruitment, colectăm datele tale personale în vederea evaluării și selecției candidaților pentru posturile disponibile ale căror responsabilități și cerințe sunt descrise în anunturile noastre de angajare.
 
  • Colectăm datele tale personale prin intermediul formularului specific pe care îl completezi pe această platformă în momentul în care decizi să aplici și prin intermediul CV-ului pe care îl atașezi formularului de aplicare sau ni-l transmiți pe email. 
 
  • Prin intermediul CV-ului sau a formularului de aplicare pe care ni-l pui la dispoziție colectăm următoarele date personale: nume, prenume, poza ta (dacă decizi să o incluzi în CV sau formularul de aplicare), date de contact (număr de telefon, adresă de email), vârstă, naționalitate, gen, date privind studiile pe care le-ai efectuat și date privind istoricul angajărilor anterioare, aptitudinile tale profesionale, competențele tale privind cunoașterea limbilor străine, certificate profesionale obținute, adeziunea la asociații profesionale, (dacă este cazul), orice altă informație care este solicitată prin lege în mod specific pentru ocuparea postului disponibil.
  • Este posibil ca, prin intermediul CV-ului sau al formularului de aplicare, să ne transferi voluntar, fără ca noi să le cerem prin anunțul de angajare, o serie de date personale precum hobby-uri, apartenență politică, convingeri religioase, situație familială, etc. Aceste date nu ne sunt necesare în procesul de recrutare și, în consecință, vom face abstracție de ele și nu le vom utiliza în niciun scop de evaluare, selecție sau de orice altă natură. La solicitarea ta putem șterge aceste date (CV-ul sau formularul de aplicare, după caz) și ne poți transmite din nou documentele necesare care să nu conțină datele de genul celor specificate mai sus.
 
  • Precizăm că îți poți retrage oricând, printr-o solicitare scrisă, acordul pe care ni-l dai pentru prelucrarea datelor tale personale. În această situație, vom anula procesul de recrutare conform solicitării tale și, în cel mult 30 zile de la data solicitării, vom șterge din bazele noastre datele tale care au ajuns în posesia noastră. Vei putea solicita aceasta adresându-te responsabilului nostru de gestiunea datelor personale la următoarele date de contact:
Numar de telefon: 0040 3143 22401
Adresă de email: bucharest@cvo.ro