Recrutare specializata
 
Am acumulat o experiență de recrutare indelungata pentru o varietate de roluri, responsabilități, domenii de business, cu accent special pe recrutarea profesioniștilor din domeniul Finanțelor, Tehnologiei (IT / Inginerie) și Vânzări și Marketing. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine nevoile angajatorilor, să facem o evaluare corectă a competențelor profesionale ale candidatului și, în final, să fim mai eficienți în completarea posturilor vacante cu candidații cei mai potriviți.
 
Începem recrutarea și selecția prin analizarea nevoilor organizației. Pe baza analizei și a evaluării noastre, elaboram un plan de acțiune pentru atingerea rezultatului dorit. Consultanții noștri sunt responsabili pentru desfășurarea procesului de recrutare și selecție descris în planul de acțiune.
 
În funcție de complexitatea poziției, procesul nostru de recrutare și selecție durează de la 2 până la 5 săptămâni, oferind clienților 3-5 candidați de top. La angajarea candidaților prezentați, aplicăm o perioadă de garanție, perioada în care înlocuim fără nici o taxă suplimentară un angajat care s-a dovedit a fi necorespunzător.
 
De asemenea, putem efectua confidențial procesul de recrutare și selecție, adică fără a dezvălui numele angajatorului.